divendres, 23 de novembre del 2007

XXVIII CURSA POPULAR EL CLOT-CAMP DE L'ARPA (11/11/2007)

La d’El Clot és una de les curses de barri més antigues de Barcelona que sobretot en aquests darrers anys ha experimentat un gran creixement de participació mantenint una bona organització i sense perdre el regust tradicional de cursa de barri on tothom es coneix.
El recorregut de 10km és força planer excepte la pujada del carrer independència situada entre el km8 i 9 que es fa molt dur. Sense ser una cursa de les dites ràpides permet fer bons registres.
Aquesta vegada no tenim cap problema per col-locar-nos gairebé trepitjant la linia de sortida, sembla que de les aproximadament 600 persones ningú es vol situar al davant. A les 9h30min es dóna el tret de sortida surto ràpid i deseguida noto que les cames funcionen. Em situo en un grupet de cinc persones a un ritme entorn els 3min45seg, vaig així fins el km 6 quan el grup es trenca. A partir d'aquí intento mantenir el ritme tot sol fins arribar al carrer independència on la pujada tal com m'esperava es fa realment dura, la supero i directe a meta. Acabo amb un temps de 36min 54seg a només 20seg de la meva marca personal i ocupant la 19a posició.
La Txell fent una carrera bastant tàctica és profeta a la seva terra i aconsegueix la victòria superant a la 2a classificada en menys d'un minut. El seu temps final 41min25seg.
Per acabar gran sorteig de material esportiu on per variar no tenim sort i entrega de trofeus on apart de la Txell també puja al podi de la seva categoria l'Enric Hernàndez company del Jovent.

1 comentari:

robert mayoral ha dit...

la Txell com sempre fent de les seves, podi rera podi...