divendres, 4 de gener del 2008

RESUM COMPETICIONS NADAL 2007


16/12/2007 MITJA MARATÓ VILANOVA I LA GELTRÚ

Matí força fred però assoleiat és el que ens vam trobar a Vilanova. Aquesta mitja marató és la que ens va veure debutar en la distància concretament l’any 2000 i des de llavors l’hem correguda gairebé cada edició.
Jo tenia els meus dubtes després del “fiasco” de Mataró però ja de sortida vaig comprovar que les sensacions eren força bones. Vaig fer una cursa anant de menys a més amb un temps final d’1h22min quedant molt satisfet. La Txell va acabar amb un temps d1h34min una mica allunyat de les seves expectatives i amb força males sensacions de sortida.

26/12/2007 CURSA 10KM SANT ESTEVE LLAGOSTERA

Aquesta cursa és ideal per cremar els excessos del dia de Nadal i per anar fent espai als canelons. Aquest any es complia la 28a edició i es va batre el rècord de participació amb més de 800 persones entre corredors i marxaires. Vam trobar moltes cares conegudes com la Maria del Mar ja recuperada després de batre el rècord de Catalunya femení de 24hores deixant-lo en 156km, en Joan Pascual que també va participar a les 24hores, en Xevi Avellana corrent com cada any amb el “gorro” de pare Noel i els nostres companys Jordi i Blanca.
La cursa és mixta de sorra i asfalt amb petits desnivells però en general força ràpida però el més destacable és el bon ambient que s’hi respira. El meu temps va ser de 39min45seg i el de la Txell 43min10seg.

31/12/2007 CURSA DELS NASSOS-SANT SILVESTRE DE BARCELONA


Una altra de les curses tradicionals del Nadal. Gairebé 7500 corredors es van ajuntar per acomiadar l’any fent esport, entre ells una bona colla de Jovents amb els quals per fi coincidim en una cursa a peu.
Surto ràpid i amb bones sensacions, puc mantenir el ritme constant durant tots els kms i encara puc apretar una mica el darrer sortint-me un temps de 36min51seg. La Txell que encara no està en el millor moment acaba amb 40min35seg, lluny dels sub40 que s’havia marcat com objectiu.

5 comentaris:

LUCIANO MENDE ha dit...

I LIKED ITS POSTAGE. I AM SIMILAR TO SHARE LINKS, I ENTER IN CONTACT. I LIVING IN BRAZIL..

http://seletuls.blogspot.com/
http://rondonbol.blogspot.com/
http://x-millenium.blogspot.com/

robert mayoral ha dit...

36.51!!! quina enveja...quina és la teva millor marca???

Miquel ha dit...

A la cursa de Sant Antoni de l'any passat vaig fer 36min34seg

Jordi "Coro" ha dit...

Bona nit Miquel!

Ja he vis el teu comentari jejeje, la veritat es que cap dels meus amics i coneguts no acaben d´entendre això de l´Ironman...en fí, doncs de l´Ironman nocturn, encara no se sap gaire cosa, em va enviar un e-mail en Matias, un dels encarregats de Ironterra, per informar-me que es fara oficialment aquesta proba cap a finals de setembre, i que ja ens informará.Tal i com sapiga alguna cosa te la faré arribar.
Salutacions i records per la Txell.

Ironxevi ha dit...

Hola Mikel, molta salut i kilometres per aquest any. El tema del gorro de Pare noel a Llagostera, ja m'han comentat que l'any que no hi vagui no es fa, je, jeeeee. Suposo que ens tornem a vuere a Granollers (sense gorro)