dimarts, 16 d’octubre del 2007

MITJA MARATÓ DE RODA DE TER (14/10/2007)

Aquest diumenge vam iniciar la temporada de mitges maratons a Roda de Ter, una de les que encara ens faltaven de les que es disputen a Catalunya. Es tracta d'una mitja força familiar però ben organitzada, es nota que porten moltes edicions a les esquenes. El recorregut que enllaça Roda, Vic i Manlleu és força sinuós amb contínues pujades i baixades però sense excessiu desnivell. Simultàneament es va disputar una cursa de 10km i un cros escolar completant una matinal d'atletisme popular.

Arribem a Roda bastant d'hora ja que el meu germà i un company Maimakansu, l'Aleix, no estaven inscrits. Un cop fet el tràmit anem a pendre el cafè de rigor i a escalfar-nos una mica ja que com és habitual a la zona el clima era enboirat i fred, el dia no es va aixecar fins a la meitat de la cursa.


La sortida es dóna a les 10h30min, la meva intenció és sortir a ritme controlat al voltant de 4min per km i més o menys ho vaig complint, fins i tot una mica per sota, sentint-me força còmode. El deumil el passo amb gairebé 39min, vaig acompanyat del meu germà i un altre corredor que és qui marca el ritme. No començo a patir fins al km 16 quan em quedo sol però puc mantenir el ritme i puc acabo amb un temps d'1h22min32seg. Excel-lent registre per mi en aquestes alçades de temporada. La Txell surt una mica més tranquil-la i fa una cursa de menys a més acabant en segona posició en un final ajustadíssim amb la tercera classificada i amb vomitada inclosa, el temps final va ser d'1h31min54seg. Al final de la cursa vam poder gaudir d'un avituallament complert amb botifarrada inclosa.

A dalt del pòdium festival Maimakansu i festival d'embotits d'osona: Maria Olmos 8a, Mayka 1a de la seva categoria, Txell 3a i un pit de gall d'indi sencer, Aleix 2on absolut i una pota de pernil dolç i els Maimakansu 1ers per equips i dues potes de pernil salat!

Un cop encetada la temporada de mitges, la setmana vinent saltem directament a la de maratons ja que viatgem a Amsterdam a fer la marató de la ciutat. Aquest viatge és el premi que va obtenir la Txell com a guanyadora de la primera challenge de mitges maratons de la diputació de Barcelona.


Salut i kms

Miquel

3 comentaris:

JOAN BENACH ha dit...

De veritat que m,alucineu!!!!
aneu informan de mitjes i demes que nosaltres farem alguna mitja.
Cuideu-vos.

Jordi Moyano ha dit...

A veure que feu per Amsterdam, que hi ha molt de vici.

Arsenio ha dit...

Bona tasca a Roda de Ter !! Ens teniu mal acostumats. No soleu fallar. Molta sort per Amsterdam.