dimecres, 13 de juny del 2007

XXV MARXA CT RUTES DEL MONTSENY (Granollers 10/06/07)



El passat cap de setmana fins a 11 efectius Jovent van competir en tres fronts:X-terra, Triatló Salou i Marxa CT Rutes del Montseny. Gairebé un 50% dels membres de l'equip cosa que suposa un rècord alhora que demostra que el club està ben viu.

Nosaltres vam optar per fer la marxa cicloturista amb un recorregut de 150km incloent els ports del Montseny i el Collformic, però conque no ens semblava suficient vam decidir anar i tornar de Granollers amb bicicleta per allò d'anar sumant kilòmetres.

El despertador va sonar a les 5h15m. Sortim de Mataró encara bastant adormits cap a les 6h20m, la carretera està pràcticament buida però ens trobem amb els primers motars que van cap a Montmeló a presenciar el GP de Catalunya. Al cap d'una hora clavada arribem al pavelló d'esports de Granollers, el mateix on s'organitza la mitja marató, recollim els dorsals i ens trobem a la cua amb en Sergi amb el qual hem coincidit en totes les marxes i ens retrobarem la setmana vinent a Puigcerdà. Mentre esperem que es doni la sortida la Meritxell és entrevistada per la televisió local de Granollers, això, juntament amb l'aparició a la revista Finisher està fent de la Meritxell la component més mediàtica de l'equip amb diferència. També trobem als amics del provençalenc, aquest any triatló cariñena, en Jordi Olivella i la Blanca que han fitxat per l'EC Sant Andreu.



La sortida es dóna a les 8h05m i es circula de forma neutralitzada fins a Sant Celoni, a partir d'aquí comença la llarga i inacabable ascensió al Montseny la calor apareix i es farà notar durant tot el recorregut. A les primeres rampes del Montseny ens ajuntem amb en Jordi i en Diego,un company seu, la seva companyia fa molt més amena la pujada on avancem a molts participants. Baixem passant per Viladrau i Seva on comença l'ascensió al Collformic, allà en Jordi comença a tenir problemes amb el canvi que s'accentuen gairebé apunt d'arribar al cim quan descobrim que té el cable trencat, això l'obliga a fer la resta de la marxa amb un sol pinyó.També ens assabentem que per darrera la Blanca ha “petat” la coberta però sembla que podrà seguir. L'apanyo que li van fer a en Jordi ens va fer perdre moltes posicions, però durant el descens, tranquil, ens ajuntem amb un grup força nombrós i és llavors quan la Txell punxa. Aquest any estem tenint molt mala sort amb el tema mecànic. Ens tornem a aturar i ens quedem pràcticament ja en les darreres posicions. En Diego demostrant ser un cicloturista experimentat ens arregla la punxada i seguim el descens. Un cop a la nacional arribem a Llinars on ens desviem direcció sant Pere de Vilamajor, aquesta darrera part del recorregut és la que menys m'agrada i aquest any amb la forta calor es fa realment dura.
Quan estem apunt d'arribar a Granollers veiem de lluny a la Blanca que sembla que ens va avançar a la baixada del Collformic mentre reparavem la roda. Finalment arribem tots junts amb un temps final de 6h52m.
Un cop arribats l'organització ens té preparat un dinar que consisteix en una amanida de pasta, pollastre a l'ast postre i beguda, apart d'un obsequi que consisteix en una jaqueta polar (molt apropiada pel dia) tot per 21euros, que n'aprenguin alguns!

Després de dinar encara ens va quedar una altra hora de tornada cap a casa. Arribem aproximadament a les 18h,bastant cansats i amb 200kms al damunt, però satisfets de l'entrenament que esperem que doni els seus fruits més endavant.


Classificacions:

103 Sergi Costa Duran Triatló Jovent 79 5h25m36s
320 Diego Niebla Martin EC Sant Andreu 6h52m27s
321 Jordi Olivella Pujol EC Sant Andreu 6h52m28s
322 Blanca Trenas Hinojosa EC Sant Andreu 6h52m30s
323 J.Miquel Riera Cort Triatló Jovent 79 6h52m31s
324 Meritxell Portillo Araujo Triatló Jovent 79 6h52m32s



Salut i kms.