dilluns, 20 de maig del 2013

Barcelona ETU Challenge Middle Distance Triathlon European Championships

Un any mes una bona delegació del Jovent ha anat a competir a Calella, al que aquest cop era Campionat d' Europa. Alguns participaven al Campionat i altres a categoria Open. 

En general, gran actuacio dels participants del club. Un petit entrebanc amb el Cortes que va patir una hipotermia a l' aigua i la Creu Roja el va tenir que treure. La resta com campions. Un gran Cuaresma, espectaculars Oria i Marin, incombustibles Mellado i Carrillo, tremenda com sempre la nostra Miri, un motivat Senpau, forts i incombustibles Layos i Palobart, gran actuacio de Mireia i Judith, i un 10 com sempre als nostres referents, els germans Benach.

I sense cap mena de dubte, grandisima, enorme, la actuacio dels que van anar a animar. Situats tots en punts diferents, es van deixar la veu cada cop que passava algun participant del club. Aixo si es mes que un club, el Jovent es diferent.

Mica en mica van arrivar les dates estrelles. Passat l' Ironcat, ens apropem a l' Ironman de Niça i el de Frankfurt, on la Miri i el Palo aniran respectivament a fer la prova. I Embrun, que ja queden menys de tres mesos. Mentrestant anirem fent, com sempre. Ja anirem explicant. Salutacions i força Jovent !!!

Galeria d' Imatges de la prova

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola seguidores del blog, os enviamos el código “jovent79” con un descuento del 10% para comprar en nuestra tienda www.corrercomodo.com. Además, si queréis hacer una compra conjunta, os descontaremos el 15% del precio total. ¡Saludos y feliz running!