dimecres, 9 de maig del 2012

TRIATLÓ per equips CIUTAT DEL PRAT

Per Toni Amat.

Aquest 5 de Maig de 2012 s'ha celebrat el triatló per equips del Prat. 

Un trialó per equips com el seu "títol" indica ha de ser per fer equip, i de debò que el Jovent és una de les millors expresions d'equip. Avui ho hem tornat a veure al Prat.

A l'aribada a la platja del Prat ens trobem allò que tots podiem suposar, un mar amb forces onades i del més bò i millor de cada equip. 
Les 9:30 i comença la proba, però com sabeu el més angoixant és el temps d'espera per pendre la sortida. Els Jovent sortia en la 66 posició de 76, més de 2 hores esperant la sortida. En aquestes hores, xerrar, parlar, dir-ho tot i no dir res, però sempre queden els consells de l'experiència de l'Albert, en David i veure les ganes de sortir d'en Marc Marin i les estrategies de llop de mar experimentat del windsurf.

Son gairebé les 12 quan es llencen a l'aigua, van força bé, en menys de 16 minuts surten de l'aigua i en Carlos ja és a la transició, es noten els sprints que té acumulats, tots ben agrupats comencen el tram de bici. Tres voltes a un circuit que va paral.lel a l'aeroport, amb força vent de sud-est que significava que la tornada era dura, era molt important fer uns bons relleus i vigilar molt les rotondes. També s'ha d'anar en compte perque s'ha de circular per l'esquerra, a la primera volta passen ben agrupats, la segona sembla que ha estat una mica més lenta.

L'Ariadna, en PP, la Mamen i jo esperem la transició davant del seu lloc a boxes per orientar-los.
Una altre transició amb Carlos Carry sobrat, David al control, l'Albert vigilant i calmant, els Marcs a tope i l'Oscar llest per sortir a donar-ho tot a la carrera.

El tram a peu son dues voltes per la platja del Prat, amb un vent de Garbí molt fort que frenava molt l'anada però empenyava força la tornada. El guió es repeteix com en el Duatló del Prat, veig venir al davant del grup a l'Albert i en Marc Marin marcant ritme, en Carlos i en Marc Oria molt "sueltos", l'Oscar seguint el ritme i en David allà al "control de cola" (què gran és!).

Ja arriben a de la segona volta i fan una entrada d'equip tots agafats de les mans i entrant a l'hora a meta.

Com sempre amb el Jovent, un dia d'equip!!!!!! Un sol fantàstic, un vent que refredava i un triatlón més al sac.

Ah! la Yolanda i l'Alexandra han arribat després de "patejar-se" tot el circuit de bici per estar en tot el tram de peu amb el Jovent. Com no, han reconegut a en PP amb la seva equipació, saltant i jugant!!!

24  66  CARRILLO- JIMENEZ- GOMEZ- ORIA- MARIN-CUARESMA T. JOVENT 79-A  ABM 1:10:55

A tope nois!!