dimarts, 9 d’octubre del 2007

III TRIATLÓ B BANYOLES

El passat diumenge 30 de setembre es va cel.lebrar a Banyoles el ja tradicional triatló B que aquest any arriba ja a la tercera edició. Ens vam ajuntar quatre components Jovent: l'Oriol, superpere, ironwoman Txell i jo mateix, en aquesta llista trobem a faltar en coro que estava inscrit però no es va presentar. Per la banda Cariñena hi havia l'Òscar i com no en Jordi i la Blanca.

A les 8h30min es dona la sortida, el matí és fresquet, la temperatura de l'aigua sobre els 21 graus i l'ús de neoprè permès. La sortida és força tranquil-la sense gaires cops ni empentes i de seguida puc agafar ritme. Això és el que té la llarga distància. Per variar aquesta vegada les boies són força grans i es poden veure bastant bé. Surto amb un temps de 45min50seg en la posició 114, el temps és una mica més alt del que esperava però tenint en compte que hi havia uns quants metres més dels 2200 anunciats el considero correcte.

La transcisió és llarga,un cop arribo a boxes comprovo amb alegria que encara queden bastantes bicicletes. El recorregut ciclista és el típic de Banyoles, força trencacames. Sobre la bici em noto força bé i mantinc la posició ja que avanço gairebé el mateix nombre de persones que m'avancen a mi. El temps final és de 2h16min incloses les dues transcisions, cal destacar que eren aproximadament 70km.

La cursa a peu consisteix a donar tres voltes a l'estany i està clarament marcada per la calor i per la total indiferència de la gent passejant. Tampoc demano que ens animin però almenys que no entorpeixin el pas. Les dues primeres voltes les faig força bé i la darrera l'acabo patint força. El parcial és d1h25min i el temps final de 4h27min acabant en la posició 79 de 230 participants.

Pel que fa a la resta de companys l'Oriol va abandonar al sector ciclista per falta de motivació segons em va explicar ell mateix. La Txell va ocupar la setena posició fent un bon parcial a peu. El iaio va quedar tercer de la seva categoria ja que se li van colar dos triatletes francesos que no tenia controlats. La Blanca, debutant en la distància, va aconseguir acabar malgrat que va patir més del que es pensava. I finalment en Jordi va quedar primer Cariñena destacant sobretot el seu segment ciclista.

El guanyador absolut va ser Francisco Godoy que està fent un final de temporada espectacular, les seves participacions es compten per victòries. La guanyadora femenina va ser Imke Schierch que a més va quedar classificada en una excel-lent 15a posició de la general.