dimecres, 27 de juny del 2007

CRÒNICA CURSA DEL FOC OLESA DE MONTSERRAT-CAP DE SETMANA 23/24 JUNY


El passat cap de setmana va estar marcat per la revetlla de Sant Joan, la gran victòria, per segon any consecutiu, de Marcel Zamora a l'Ironman de Niça i la 2a posició d'Eneko Llanos a Roth, només cinc setmanes més tard de guanyar l'Ironman de Lanzarote.

Nosaltres el dissabte per la tarda vam anar a Olesa de Montserrat on va tenir lloc la primera edició de la cursa del Foc. El nom és del tot escaient ja que la solejada que queia va ser espectacular. Després de saludar als companys correcats i altres infatigables de les curses de fons catalanes ens vam posar la roba de competició i vam iniciar un escalfament que va ser força llarg ja que la cursa va començar amb una mitja hora de retard.


La cursa consistia en un circuit de 5km al qual se li havien de donar dues voltes, a cada una hi havia dues pujades curtes, d'uns 100m cadascuna, però de forta pendent, la resta planejava o bé picava baixada, de tal manera que sense ser un circuit ràpid tampoc era excessivament dur. A la sortida no hi va haver gaires problemes ja que era suficient ample pels aproximadament 400 i poc participants. Surto ràpid com sempre en un "deumil". al arribar als "repetxons" regulo pensant en la segona volta,vaig dins un grupet de 5 persones i força còmode, la 1a volta la completo amb 17m53seg, aguanto bé fins al km 6 on començo a fer figa, no sé si per la calor o per la manca d'entrenament de qualitat. La segona volta l'acabo en 18m54seg i faig un temps final de 36m47seg, marca força bona però cal tenir en compte que la cursa no arribava als 10km sinó que segons els forerunners era de 9km 720m. Igualment dono per bo el temps.


La Txell per la seva banda es va haver d'esforçar per seguir a un grupet de companys correcats, liderats per en Dani i en Jorfer. La primera volta va poder aguantar el ritme, tot i que patint a les pujades, però a la segona ja anava perdent pistonada a les pujades. Tot i això, i malgrat la calor, va acabar amb un temps final de 41min02s. Temps no massa bo però contenta, ja que va tenir molt millors sensacions que a Pineda.
El cap de setmana el vam completar diumenge fent una tiradeta en bici d'uns 160km que va incloure Parpers, Montseny, Collformic i Collsacreu. Quan nosaltres tot just arribàvem a Sant Celoni ens vam creuar amb l'Arsenio, el noi sembla que va matinar i es va "cascar" vora 200km, que van incloure també Montseny i Collformic, i com que no en tenia prou va fer una transició de 30km a peu. Esperem que tots aquests esforços ens donin la seva recompensa el 15 d'Agost a Embrun.

Salut i Kms.

49 dies per Embrun!

Miquel

2 comentaris:

Arsenio ha dit...

Efectivament diumenge 24 de juny em van sortir 197km en bici amb Coll Sacreu, Sta Fe i Coll Formic inclosos però la transición va ser de 30 min a peu a ritme de 4'15''...
30km hagués estat massa a aquestes alçades.

Miquel ha dit...

M'ha sobrat una "k", però també hagués estat bé.