diumenge, 23 de desembre del 2007



En la ultima edición que se realizó en Barcelona, de la mítica Jean Bouin, una parte del equipo del Jovent 79 participo como cada año en dicho evento, el ambiente fué esplendido, ademas de que el día acompañó con un tiempo bastante bueno.

dimarts, 18 de desembre del 2007

ACTIVITAT FINAL TEMPORADA AMB MELCIOR MAURI

Bona nit companys,

Quan de temps sense escriure al blog!!...

Doncs bè, el passat dia 1 de desembre, alguns companys del jovent , més en concret, en Carles Capdevila, en Bernat en Xavier Lencina, ( ell era un dels encarregats de l ´activitat en concret..) i jo, vam fer una activitat de final de temporada que consistia en obtenir lo que es denomina " certificació básica de ciclisme indor" (spinning) del denominat sistema "bikecontrol" amb els dos responsables d´aquest sistema en Xavier i en Melcior Mauri..



Ens vam trobar a un gimnás de Palamós cap a les 10 del matí, jo personalment anaba amb moltes ganes de coneixer a tot un profesional de l´esport de les dos rodes, nervis que tal i com en Xavier ens va presentar al propi Melcior es van esfumar, tot veient que es un tio de lo més "campechano" que he vist...però ens va donar una "mala" noticia ( mala entre cometes)...la clase practica no la donaría ell per problemes físics, i la passaría a donar el nostre Xavier ( per això deia lo de les cometes)...igualment ens ha promés que ens donará una clase canyera quan estigui recuperat.



Vam fer més de dos hores de teorica des de explicar els nivells d´esforç que existeixen durant l´entrenament, coeficients, fórmules per calcular pulsacions máximes, umbrals aerobics, anaerobics, fins a la música que s´ha de ficar amb una clase de spinning... tot de lo més interesant, realment es un sistema molt i molt profesional, fan les coses molt seriosament a bikecontrol...però sense cap dubte lo que esperavem era pujar a les bicicletes i fer la practica!!...

I quina practica!! va ser de lo més divertit, cadasqú portaba un pulsometre conectat a una panatalla gegant en la que sortiem representats amb un cuadradet amb el nostre nom, i les nostres pulsacions dintre d´aquest...depenent les pulsacions o més aviat de l´esforç que cadasqú feia es posava d´un color o altre, i aquest datos després donaven l´informe amb grafica inclosa de l ´estapa individualment....una auténtica canya!...per cert Xavier, la música i tu vau estar genials, ens vas fer suar jajaja...

Per acabar, vam anar a dinar amb el Melcior ( vam demanar lo mateix que ell, plat combinat oi Carles jajaja) que ens va explicar alguna que altre anecdota de la seva etapa com a corredor profesional, molt interesant.


En definitiva os recomano que proveu el sistema Bikecontrol, i llástima que no fosim més penya de l´equip, hauriem rigut molt!!






Bueno companys aprofito i os desitjo BONES FESTES A TOTS!!!ENS VEIEM AVIAT!!

Jordi "Coro"

diumenge, 16 de desembre del 2007

RESULTATS FINALS CURSA 24 HORES


Aquest matí ha finalitzat la cursa de 24 hores per la marató de TV3.

Aquests són els resultats finals:

Pos Atleta Voltes Kms
1 Salvador Reig 492 215
2 Angel de la Mata 471 206
3 Eddie Gallen 467 204
4 Edu Clemente 450 196
5 Joan Compte 423 185
6 Ricardo Abad 421 184
7 Mark Steven 395 172
8 Alexandra Panayotou 374 163
9 Xavier Capdevila 369 161 Maimakansu
10 Mª del Mar García 357 156 Maimakansu
11 Carlos Aguado 343 150
12 Manuel García 333 145 Maimakansu
13 Ivan Vivo 333 145
14 Jordi Erill 326 142
15 Ferran Santoyo 305 133
16 Joan Pascual 289 126 Maimakansu
17 Lluis Planagumá 289 126
18 Paris Canals 282 123 RET
19 Juanjo Parra 262 114
20 Carmen Campoy 241 105 RET
21 Alfonso Ariza 239 104 RET
22 Pedro Ligero 232 101
23 Nuria Ruiz 229 100
24 Adolfo Eguilar 218 95 RET
25 Pep Indalecio 179 78 RET
26 Jordina Casademunt 164 71 RET
27 Jesús Majem 121 52 RET
28 Jaume Estruch 75 32 RET

L'Equip de relleus d'una hora maimakansu ha aconseguit 561 voltes(245 kms).
I finalment, l'equip de relleus de 2km ha comptat amb 164 rellevistes, que han realitzat una distància total de 324km.

Felicitats als nostres companys maimes i a la resta de participants!!!!


Des d'aquí, a part de felicitar de nou a tots els atletes que han participat, felicitem també a la organització, en especial a en Josep Bernaus per tota la dedicació i il·lusió en preparar la cursa de 24 hores, a en Toni Jurado per organitzar la cursa de relleus de 2km i a tots els voluntaris per aquesta festa que s'ha viscut aquest cap de setmana al Serrahima, en especial també al nostre company dels correcats Debutante, per l'energia, entusiasme i il·lusió que posa a tot el que fa, així com a la resta de companys correcats.

Fotos de la web de la colla maimakansu.

      Sortida de la cursa el passat dissabte.


      Els guanyadors de la cursa, en Salva Reig i l'Alexandra Panayotou,
       amb l'Abel Anton.


      Els maimes participants abans de l'inici de la cursa.


      Els maimes participants amb l'Abel Anton.


      Els participants de les 24 hores.

dissabte, 15 de desembre del 2007

Cursa 24 hores per la marató de TV3 (15/12/2007)


En aquests moments, dissabte dia 15 de desembre, està tenint lloc a l'Estadi Serrahima de Barcelona la cursa de 24 hores per la marató de TV3.
La cursa principal consisteix en una carrera de 24 hores corrent al voltant de l'estadi. Hi ha si no recordo malament 28 valents, entre els quals 7 dones, que en aquest moment estaran patint a l'estadi. Entre aquests soferts esportistes hi trobem quatre maimakansu, en Pascual, la Maria del Mar, en Manolo i en Xavier Capdevila. Des d'aquí els hi desitgem molta sort per a dur a terme aquesta dura tasca.
També podem trobar uns quants maimakansu, que fent relleus d'una hora, estan acompanyant als nostres companys de les 24 hores.







Imatges dels nostres companys maimakansu a les 24 hores.

El gran Paris, principal favorit de la cursa, en un moment de les 24 hores, anant primer de la cursa.

Imatge de l'estadi amb una bona colla dels corredors de les 24 hores.

Paral·lelament corredors.cat ha organitzat una cursa per relleus de 24hores, amb relleus de 2km cadascun. El Miquel i jo hi hem participat aquest matí. A destacar la presència de l'Abel Anton que ens acompanyava en aquesta matinal esportiva. També a destacar en Roger Roca, que ha corregut un dels primers relleus. Molts ànims també als nostres companys correcats que ara mateix estaran corrent.



MITJA MARATÓ DE MATARÓ (02/12/2007)

Rècord de participació en la 10a edició d'aquesta mitja reflexant el creixement de l'afició per l'atletisme popular...i pel lot de productes que procter&gamble regala. Es tracta d'una mitja que realment surt a compte. Obsequis apart, l'organització formada per voluntaris i corredors de la Colla Maimakansu ha anat aprenent dels errors durant tots aquests anys i ha arribat a un nivell dels més alts de Catalunya.

Personalment les males sensacions durant els entrenaments de la setmana en gran part provocades pel fet de treballar de nit es van traduir en una de les pitjors mitges que he fet en els darrers anys, els nervis i les ganes de fer-ho bé van poder amb mi. Surto a un ritme controlat aprofitant la baixada inicial pels carrers de Mataró i aguanto un ritme decent en la zona del passeig, el km10 el passo amb 39min però ja molt cansat.

A partir d'aquí el ritme comença a baixar de manera notable em quedo sense forces i pràcticament es pot dir que m'arrossego durant els kms que es fan per la NII d'anada i tornada a la procter. La pujada final de retorn al parc central se'm fa duríssima i finalment arribo amb un temps de 1h28min. La Txell tampoc té el dia i acaba amb 1h31min, un temps acceptable però també amb males sensacions.
L'únic positiu que en puc treure és que tot i anar-me arrossegant la "estrellita" Jovent va ser incapaç de guanyar-me. Víctor ets un "matao".

A destacar la impressionant cursa de l'atleta del FC Barcelona Meritxell Calduch entrant en 11a posició amb un temps d'1h14min i la victòria per equips tant masculins com femenins de la Colla Maimakansu així com de l'equip més nombrós. En total 98 homes i 25 dones. Com diria aquell QUE N'APRENGUIN!!

dijous, 6 de desembre del 2007

NOU PATROCINADOR

Pas endavant en la carrera esportiva de l'Irontxell, sembla que una casa comercial que ens és propera està interessada en esponsoritzar-la.
De moment estem en negociacions, ben aviat tindrem la resolució. Seguirem informant...