dissabte, 15 de desembre del 2007

Cursa 24 hores per la marató de TV3 (15/12/2007)


En aquests moments, dissabte dia 15 de desembre, està tenint lloc a l'Estadi Serrahima de Barcelona la cursa de 24 hores per la marató de TV3.
La cursa principal consisteix en una carrera de 24 hores corrent al voltant de l'estadi. Hi ha si no recordo malament 28 valents, entre els quals 7 dones, que en aquest moment estaran patint a l'estadi. Entre aquests soferts esportistes hi trobem quatre maimakansu, en Pascual, la Maria del Mar, en Manolo i en Xavier Capdevila. Des d'aquí els hi desitgem molta sort per a dur a terme aquesta dura tasca.
També podem trobar uns quants maimakansu, que fent relleus d'una hora, estan acompanyant als nostres companys de les 24 hores.







Imatges dels nostres companys maimakansu a les 24 hores.

El gran Paris, principal favorit de la cursa, en un moment de les 24 hores, anant primer de la cursa.

Imatge de l'estadi amb una bona colla dels corredors de les 24 hores.

Paral·lelament corredors.cat ha organitzat una cursa per relleus de 24hores, amb relleus de 2km cadascun. El Miquel i jo hi hem participat aquest matí. A destacar la presència de l'Abel Anton que ens acompanyava en aquesta matinal esportiva. També a destacar en Roger Roca, que ha corregut un dels primers relleus. Molts ànims també als nostres companys correcats que ara mateix estaran corrent.