dissabte, 15 de desembre del 2007

MITJA MARATÓ DE MATARÓ (02/12/2007)

Rècord de participació en la 10a edició d'aquesta mitja reflexant el creixement de l'afició per l'atletisme popular...i pel lot de productes que procter&gamble regala. Es tracta d'una mitja que realment surt a compte. Obsequis apart, l'organització formada per voluntaris i corredors de la Colla Maimakansu ha anat aprenent dels errors durant tots aquests anys i ha arribat a un nivell dels més alts de Catalunya.

Personalment les males sensacions durant els entrenaments de la setmana en gran part provocades pel fet de treballar de nit es van traduir en una de les pitjors mitges que he fet en els darrers anys, els nervis i les ganes de fer-ho bé van poder amb mi. Surto a un ritme controlat aprofitant la baixada inicial pels carrers de Mataró i aguanto un ritme decent en la zona del passeig, el km10 el passo amb 39min però ja molt cansat.

A partir d'aquí el ritme comença a baixar de manera notable em quedo sense forces i pràcticament es pot dir que m'arrossego durant els kms que es fan per la NII d'anada i tornada a la procter. La pujada final de retorn al parc central se'm fa duríssima i finalment arribo amb un temps de 1h28min. La Txell tampoc té el dia i acaba amb 1h31min, un temps acceptable però també amb males sensacions.
L'únic positiu que en puc treure és que tot i anar-me arrossegant la "estrellita" Jovent va ser incapaç de guanyar-me. Víctor ets un "matao".

A destacar la impressionant cursa de l'atleta del FC Barcelona Meritxell Calduch entrant en 11a posició amb un temps d'1h14min i la victòria per equips tant masculins com femenins de la Colla Maimakansu així com de l'equip més nombrós. En total 98 homes i 25 dones. Com diria aquell QUE N'APRENGUIN!!