dimarts, 18 de desembre del 2007

ACTIVITAT FINAL TEMPORADA AMB MELCIOR MAURI

Bona nit companys,

Quan de temps sense escriure al blog!!...

Doncs bè, el passat dia 1 de desembre, alguns companys del jovent , més en concret, en Carles Capdevila, en Bernat en Xavier Lencina, ( ell era un dels encarregats de l ´activitat en concret..) i jo, vam fer una activitat de final de temporada que consistia en obtenir lo que es denomina " certificació básica de ciclisme indor" (spinning) del denominat sistema "bikecontrol" amb els dos responsables d´aquest sistema en Xavier i en Melcior Mauri..



Ens vam trobar a un gimnás de Palamós cap a les 10 del matí, jo personalment anaba amb moltes ganes de coneixer a tot un profesional de l´esport de les dos rodes, nervis que tal i com en Xavier ens va presentar al propi Melcior es van esfumar, tot veient que es un tio de lo més "campechano" que he vist...però ens va donar una "mala" noticia ( mala entre cometes)...la clase practica no la donaría ell per problemes físics, i la passaría a donar el nostre Xavier ( per això deia lo de les cometes)...igualment ens ha promés que ens donará una clase canyera quan estigui recuperat.



Vam fer més de dos hores de teorica des de explicar els nivells d´esforç que existeixen durant l´entrenament, coeficients, fórmules per calcular pulsacions máximes, umbrals aerobics, anaerobics, fins a la música que s´ha de ficar amb una clase de spinning... tot de lo més interesant, realment es un sistema molt i molt profesional, fan les coses molt seriosament a bikecontrol...però sense cap dubte lo que esperavem era pujar a les bicicletes i fer la practica!!...

I quina practica!! va ser de lo més divertit, cadasqú portaba un pulsometre conectat a una panatalla gegant en la que sortiem representats amb un cuadradet amb el nostre nom, i les nostres pulsacions dintre d´aquest...depenent les pulsacions o més aviat de l´esforç que cadasqú feia es posava d´un color o altre, i aquest datos després donaven l´informe amb grafica inclosa de l ´estapa individualment....una auténtica canya!...per cert Xavier, la música i tu vau estar genials, ens vas fer suar jajaja...

Per acabar, vam anar a dinar amb el Melcior ( vam demanar lo mateix que ell, plat combinat oi Carles jajaja) que ens va explicar alguna que altre anecdota de la seva etapa com a corredor profesional, molt interesant.


En definitiva os recomano que proveu el sistema Bikecontrol, i llástima que no fosim més penya de l´equip, hauriem rigut molt!!






Bueno companys aprofito i os desitjo BONES FESTES A TOTS!!!ENS VEIEM AVIAT!!

Jordi "Coro"

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Jordi,

Moltes gràcies per penjar la activitat al blogg.

Salut i Control!!!

Xavi.

robert mayoral ha dit...

benvinguts al mundillo, això també enganxa que t'hi cagues...

karli ha dit...

Bones festes companys! l'any vinent salut per a tothom, esport a tope i endavant amb el blog!!!!!

Jordi Moyano ha dit...

Xavi, has d'aconseguir que en Mauri faci una sortideta un diumenge amb el Jovent.

Unknown ha dit...

Jordi, Ho intentaré,estaria bé!!

Xavi.