diumenge, 14 d’abril del 2013

Montserrat

Avui hi havia varies porcions de l' equip. I una d' elles hem anat cap a Montserrat. Aquesta ruta es bona. No es molt llarga i te mes o menys de tot, amb la culminacio al monestir de Montserrat. La sortida ha estat força be, i el ritme deu n' hi do. 

Fins a la pujada tots anavem en grup, i un cop alla cadascu ha pujat com al seu ritme. Hem arrivat adalt tots vius. La tornada a estat a fila de un i directes cap a Barcelona. 

Nosaltres som un equip que quan anem en grup, i podem ser 30 tranquilament, no anem donant-nos destralades. Tenim un respecte pel company que es nota a l' hora de rodar. Anem fent els nostres relleus, es mante un ordre i no es veuen coses rares. Cada setmana quan rodem s'agrega gent al grup, fins aqui cap problema. Normalment no saluda ningu. Bueno, es pot pasar. El problema es quan no s' adonen que rodem com un equip i els agregats comencen a donar pals i intentar demostrar no se que. No hi ha cap problema per rodar amb el Jovent79, pero no es un bon lloc per buscar guerra. Hi ha altres grups amb els quals podras demostrar lo bo que ets. Busca'ls i en trovaras molts.