dilluns, 15 d’abril del 2013

XXXIII EDICIO RUTES DEL MONTSENY

El diumenge 14 d'abril del 2013 uns quants joventers vam anar cap a Granollers a començar una nova edició de les Rutes del Montseny.
 
 
És una prova maca, "durilla" i a la pque es gaudeix molt de les carreteres que envolten el massís del Montseny.
 
Quan arribes és una festa, ens anem trobant tots i a més tots aquells que ja vas coneixent d'altres clubs, curses i... aquell em sona, ah sí. "hola que tal, te ví en ...". Bon ambient!!
 
Del jovent ens vam "concentrar"  Miri Romero, Carlos Carrillo, Joan Carles Beltran, Cortés i jo mateix.
 
Com sabeu hi ha dos recorreguts, curt 145 km i llarg 175. Entre nosaltres diferents objectius, curta o llarga segons compromisos i ganes.
 
El matí és fantàstic, difícil de superar, un dia fantàstic per la pràtica de l'esport a l'aire lliure, i per anar en bicicleta més.
 
Sortim al voltant de les 8, la sortida és ràpida, fem el primer portet que ens porta a Cànoves. Passem st Antoni Vilamajor i anem cap a Sant Celoni, allà comença la "tralla". Anem cpa a Santa Fe!!! (Això pujarem amb fe).
 
Son 21 kms no molt durs, però que es fan llargs, els grup es dispersa uns enrera i altres es senten millor en pujada, s'arriba a Sta Fe però l'avituallament no és fins a Sant Marçal, és per bastants un moment psicològic. Has fet una pujada llarga i encara et queda un portet de 3ª (St Marçal).
 
Tornem enrera. A en Joan Carles només sortir ni l'oloro. Miri la perdo abans de començar. Cortes a lo "suyo". Carri i jo sortim junts amb un parell de convidats (Valbuena i Manel) que van més picats que un all!!
 
Amb en Carri arribem fins al Montseny amb els tirons del peloton. El primer convidat Manel ja el perdem abans de Canoves, pujem Sta Fe, Carri està fi, tira amunt (s'en va a la llarga), al Valbuena el passem a les primeres rampes de pujada i ...
 
A Sant Marçal en Carri ja ha passat i vaig esperant al convidat Manel. S'enfila la baixada cap a la cruïlla que decideix curta o llarga. Agafo camí de Curta, Carri ha agafat llarga, crec que en Joan Carles també.  Miri no la veig però també curta crec. Vaig amb el convidat cap a Viladrau, de Viladrau cap a Seva, agafo algun grup per anar còmode. A Seva decidim amb el convidat que cadascú fes la seva.
 
Començo a pujar Collformic, em sento bé, molt fort, vaig ràpid, agafo molta gent. El sol llueix moltíssim. Coronem Collformic un parell i baixem tot el ràpid que sabem (no garire, ja ho sabeu el dolent que soc baixant). Uns tobogants abans d'arribar a Sta Maria Palautordera i agafem un grupet de 6 persones. Els 6 veuem que arribem i apreten, ens posem a treballar en grup i la carretera fins a Cardedeu es fa ràpida, i agradable. hem agafat molt gent i passat a molta més. Girem cap a Granollers i 3 del grup en sentir bufar a varis del grup estirem en una pujadeta. Arribem a Granollers, ens fan anar per la ronda de Granollers, tros dur per la traca que portes. Enfilem l'últim km en corva i contracorva, i sempre pica fotre un sprint!!!
 
En global no ha estat un ritme ràpid, però m'ho he passat molt bé en el tram final.
 
Corro cap a la dutxa (en trnasició) menjo ràpid  i correns cap a Matarón l'Ariadna ha estat convocada per fer una prova de nivell per anar a campionats de Catalunya de natació.
 
Abans de sortir amb el cotxe trobo en Carri, ha fet la llarga en un temps excelent. Miri també l'he vist arribar. Als demés per preses no, però segur que tots contents.
 
Aquí mai ningú perd!!!!!!
 
Toni Amat (TAMAT)