dimarts, 9 d’abril del 2013

A la Carretera

Avui diumenge no tots vam anar a La Clasica del Murs, i com cada setmana vam quedar el diumenge per fer la sortida setmanal. Aquest cop, el Joan ens va dur a fer un recorregut molt maco, i el dia tambe va acompanyar.

Vam quedar a les 8 del mati als jutjats de Santa Coloma, cosa que trencava amb la rutina de sempre. Alla hi erem uns quants, amb les novetats de que l' Aris venia per primer cop, i la Judith tornava del seu llarg viatge. Puntualment, ens enfilem direccio Hostalric. Al principi una mica de fred pero amb el rato es va anar suavitzant. La anada molt bona, amb roda de constant relleu. I es que fa goig rodar quan tothom hi participa.

A Hostalric anem direccio Blanes i tornada a casa per la costa. Torna la roda de relleus, es divertit. Sembla que no pero el ritme va creixent. I cosa rara, pero no tenim el vent en contra. Al final gran entreno, 140km que serveixen per continuar sumant a les cames. Els altres amics i companys que van anar a La Clasica dels murs, ens explicaran que tal els hi va anar.

La setmana que ve tenim tambe varios fronts oberts. Per una banda la cicloturista Ports del Montseny, per una altre una sortida que s' esta organitzant a Montserrat. Ja anirem explicant tot el que ve. Bona setmana a tots.