diumenge, 17 de febrer del 2013

Sortida ciclista 17 de febrer: progressem adequadament

Avui hem fet la penúltima sortida en bici del mes de febrer. Un cap de setmana que anava a ser solejat s'ha caracteritzat per  un temps ennuvolat que ens ha fet dubtar fins l'últim moment si plouria i la sortida prevista s'aniria en orris.

 

Sortosament el temps ens ha estat indulgent i malgrat un petit plugim nocturn que ha fet iniciar la marxa a les 08.30 sobre l'asfalt mullat, no hem hagut de fer servir els impermeables.

 

La sortida, com les últimes que hem fet, s'ha desenvolupat sobre un perfil atractiu que incloia dos portets, Collsacreu i Font de Cera, per anar acostumant les cames a cert desnivell de cara a afrontar sortides més exigents després de la marató de Barcelona.

 

Aquestes sortides futures, més llargues i amb més desnivell acumulat, augmentaran la garantia d'èxit als triatlons de llarga distància en què participaran els companys d'equip a partir de maig.

 

Hores d'ara, ja es percep que els entrenaments estan donant el seu resultat: els ritmes són cada cop més alts i els ports cada vegada pugen menys i es coronen més ràpid. Això sí, són entrenaments i els reagrupaments són obligatoris. Intentem que malgrat els diferents nivells però els mateixos instints de superació i passió per l'esport, rodem plegats. Som un equip unit i aquest valor és la nostra marca personal.

 

Continuarem entrenant i gaudint com ho fem sense pensar-ne en res més. Els resultats vindran sols i de ben segur que seran espectaculars.

 

Una menció especial també a les joventeres i els joventeros que per diferents motius no han vingut avui en bici i que estan distribuïts arround the world: mitja de Barcelona, curs de monitors de carreres de muntanya per a persones amb discapacitat visual, copa d'Espanya d'esquí a Ordino-Arcalís i fins i tot una representant que per motius laborals està ara a la costa del Pacífic sud.

 

Tots formem part del nostre superEQUIIIIIIIIIIIIIIIIIPO!