diumenge, 24 de febrer del 2013

Badalona - Blanes

Les sortides en bici de diumenge comencen a ser cosa seria. Avui, els que venien de mes lluny, han completat una sortida de 130km. Degut a que la previsio del temps donava que les carreteres interiors tenian un risc molt alt d' estar glaçades, el joan ha decidit que anesim cap a Blanes.

La idea era anar a ritme contingut i fer una serie de series. El ritme ha estat molt alt. Els jovents en grup es cosa seria. jejeje. El Pere encara no recuperat del tot de la seva mitja de Barcelona ha acusat l' esforç i a les pujades els seus musculs demanavem clemencia. El Toni ha tret la seva cabra a passejar, i deu n' hi do que maca es. Les noies ( Miri, Carol i Monica ) han estat a un nivell molt alt. I els demes ( Albert, Miki, Carri i els germans Benach ) demostrant el que son ciclistes com deu mana.

Avui una mencio especial al David Jimenez, tercer al canicros amb el Pepe, i primer a la categoria M40. Pero ha patit una caiguda molt aparatosa. No te res trencat, pero una ressonancia acabara de determinar l' abast de la lesio. De moment li tocara descansar una miqueta i recuperarse. Ell ens ho explicara millor. Lo important es que es recuperi d' hora. Anims David.