diumenge, 3 de febrer del 2013

Mitja de Granollers

Avui era el dia de la mitja de Granollers, i els jovents hem anat cap alla. La Monica, el Christian, El Miguel, el David, l' Albert i el Pere Senpau. 13 mil corredors i un bon grapat d' espectadors per allà on passavem. El public ha jugat un bon paper, animant sense parar per cada poble per on passavem. A Granollers, l' ultim kilometre era tremendo veure la gent com feia costat els corredors. Aixi fa goig correr.

Pel que fa als companys de l' equip, el David venia de fer dissabte la duatlo del prat i ha marcat un espectacular 1:20. L' Albert tambe va passar per la duatlo d' El Prat i ha marcat 1:21, quasi res. El Pere Senpau ha fet marca personal baixant 3 minuts la anterior, marcant un 1:27. El Miguel ha marcat un impresionant 1:34 sense tenir una bona preparacio per la prova. El Christian tambe venia d' El Prat i ha fet una bona carrera amb 1:37. I la Monica, la ultima incorporació al Jovent79, ha fet marca personal amb 1:47.

Moltes felicitats a tots, i a seguir entrenant. En dos setmanes una altre mitja, la de Barcelona. Una nova oportunitat per seguir entrenant, per seguir superant-nos i per qui se li hagi quedat alguna espina clavada avui, treuresela. I gracies a la Eli i la Judit per venir a veurens i animarnos com sempre fan. Amunt jovents !!!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Però quins cracks!! Enhorabona a tots!