dilluns, 14 de maig del 2007

Classificacions cap de setmana 13/05

XVII TRIATLÓ SANT FELIU DE GUÍXOLS

58 Víctor Peña Gomez 1:05:46
60 Christian Mendez Jaro 1:05:58
111 Jordi Moyano Bermejo 1:09:14

X MARXA CICLOTURISTA TERRA DE REMENCES
Curta 95Km
428 Arsenio Sáez Jiménez 3:16:56 ARGENT

Llarga 175Km

593 Sergi Costa Duran 6:46:28 BRONZE
771 Meritxell Portillo Araújo 7:18:10 ARGENT
772 Joan Miquel Riera Cort 7:18:12 BRONZE

FELICITATS A TOTS!!!!

1 comentari:

Jordi Moyano ha dit...

Sota un solet ben bo i una temperatura optima, va transcorre el triatló sprint de Sant Feliu de Guíxols. Els representants del Jovent van ser Cristian, Víctor, Paquito i Moyano.

L’aigua, tot i una mica freda, estava calmada i en bones condicions per nedar. L’us del neopreno estava permès, tot i així, en Víctor, amb dos collons, va preferir no fer-ne’n us.

El triatló va constar de tres sortides, la primera per a independents, no federats, veterans, noies i alguns sub 23, la tercera pels bons de la categoria absoluta i sub23 (en aquesta van sortir Christian i Víctor) i la segona per la resta (on estàvem el Paquito i jo).

Es van poder gaudir de dos duels ven diferenciats, Christian vs Víctor i Paquito vs Moyano.

Christian vs Victor (duelo en la cumbre): El Christian va sortir de l’aigua davant del Victor, però se li va “atragantar” la bici i va ser superat i deixat enrera per el Victor. A l’hora de corre, l’exel•lent parcial d’en Christian no va ser suficients per arribar a meta com a primer Jovent, cal dir que el dia anterior, ja s’havia cascat un triatló olímpic com a entreno.

Paquito vs Moyano: Paquito, fent gala del seu passat com a nedador, va sortir davant meu, però cap el Km 8 de la bici, va ser absorbit per el petit grup on anava jo. Vam fer la resta de la bici junts, rellevant-nos i deixant enrere a la resta de membres del grup (menys a un). A la transició, es va notar la veterania i la vaig poder fer algun segon més rapit que ell, això va fer que hagués de fer un sobre esforç per enganxar-me que al final va acabar pagant.

Tot i que el Paquito no surt a la classificació per problemes burocràtics, va acabar tot just darrera meu.

Apa, en veiem a Mataró.