dilluns, 18 de març del 2013

Marato de Barcelona

Diumenge. La nostra Marató. La marató de Barcelona. Una de les mes prestigioses del mon. I cap alla una bona expedicio de Jovents. I la cosa va anar prou be. Tots els resultats van ser molt bons i satisfactoris. 

Mencio especial a l' Albert, fent una marca impresionant. El David, regulant, i per sota de les 3 hores. El Pere baixant la seva marca. El Toni fent la seva primera Marató amb un temps bonissim. L' Oscar ultimant la preparació per l' Ironcat. I el Carles, amb una molt bona marca de cara a Frankfurt. Cadascu d' ells explicara com els va anar.

I segons els nostres amics que van correr, el mes impresionant va ser veure tants Jovents animant. El Joan que apareixia per tot arreu, ens tenia a tots ben controlats. A la Meridiana el Marc Oria, El Pere Benach i la Pili, la Carol i el Jordi Cuevas, tots en diferents punts. A la Diagonal, el Marc Marin. Al final de Diagonal, la Biola i l' Oscar Layos. Al Paralel el Rafa. Ho sento si m' he deixat algu. Tots tremendos, tots incondicionals. Moltes gracies pel vostre anim.