dilluns, 4 de febrer del 2013

DIUMENGE VENTÓS (03-02-2013)

Diumenge 3 de febrer, el gran esdevinement és la mitja marató de Granollers, però per aquells que no vam poder anar-hi sempre queda l'opció de sortir a fer un tomb en bicicleta.

Erem un quants, una mica amoïnats pels remolins de vent que sentiem al llevar-nos, però a l'ordre del Presi, "Sa li mos" tots ens posem en "sol fa" i cap a la riera Canyadó a 2/4 de nou.

Sortim "xino xano" i sense gaire furia, a l'alçada de Premià ens avança un grupet a bon ritme i ens enganxem a ells "com a paparres" evitant el vent i anant còmodes, així fins a l'entrada de Sant Pol, on ells tomben cap el "pollastre" que nosaltres tambe agafarem després de fer la volta a l'entrada de Calella.

El vent juga una que altre malapassada, com a en Carri, que quasi es fot de "lloros" contra la tanca. El ritme no és dels més alts però el vent va amoïnant i tampoc permet gaires alegries. 

En tornar de la rotonda de Calella, tombem cap a Sant Cebrià/Sant Iscle. El vent és tot estrany, hi ha llocs amb remolins intensos i altres que semblen "forats de pau". La carretera està força bruta, plena de branquillons d'arbres que anem trepitjant amb les rodes amb por de punxar i de caure.

Paradeta de reagrupament a la cruïlla de Arenys i enfilem el pollastre, tranquils i augmentant el ritme progressivament, però sense cap arrancada que deixi a ningú clavat. Paradeta a la font i cap a Mataró.

De tornada per la NII ens agrupem tots i amab altres grups a ritme mig fins a Badalona. Una sortida tranquila però tot suma. 95 km de rodatge amb una mitja agradable i correcte, tot va molt bé per seguir agafant la forma adequada, eh Pepe?

I l'Oskitar li tocava transició!!!
(No deixeu de veure el seu posat a les fotos)

També podreu veure un convidat/simpatitzant, en Ramón, bon ciclista i bon nedador, llàstima que no vulgui correr!

El cert és que ens ho passem bé, a tope, a ritme i/o amb els pals de semàfor. 

Som´hi JOVENT79.

Toni