dissabte, 7 de juny del 2008

TRIATLÓ OLIMPIC DE MADRID 24/05/2008



CLASSIFICATORI PER EL CAMPIONAT D’ESPANYA PER GRUPS D’EDAD

En tres paraules, DE-CEP-CIÓ. Després de plegar tard i cansat de la feina per anar a entrenar encara que no em vingués de gust, després de la més o menys severa dieta, després de sacrificar alguna que altre “farra”, després del sacrifici contra rellotge per mirar d’estar mínimament bé per Madrid, després de tot, la classificació no ha estat possible...

Bé, ara amb un to més optimista vull dir-vos a tots que aconsello profundament fer aquest triatló, es nota que ha Madrid tenen calers. Com el dia següent es feina la Copa del Mon, vam poder aprofitar gran part del muntatge que tenien fet per l'elit.

Vam anar a Madrid amb cotxer i vam arribar al migdia plovent. Això ja va ser un preludi del que ens esperaria part del cap de setmana.

Per sort, el dissabte el matí, a l’hora de la competició no ens va ploure, igual que el diumenge pel matí a la cursa Femenina de la Copa del mon (que va guanyar sobradament la Portuguesa Vanesa Fernández). Els homes no van tenir la mateixa sort, ja que el temps va girar de cop i poc després d’agafar la bici, va semblar que venia la fi del mon, molta pluja, molt de vent i molt de fred que va fer que més de la meitat dels participants abandones (entre ells el bo de l’Ivan Raña). La prova també la va guanyar sobradament en Gomez Noia. Amb una remuntada espectacular en el sector a peu, el britànic Tim Don per pocs segons es va quedar sense pòdium.


Pel que fa a la nostra participació, la natació es feia exactament igual que els de la Copa del Mon, és a dir, era fer un parell de voltes al llac de la Casa de Campo (una mica més gran i amb un aigua igual de fosca que la del llac de Manresa). Les bolles eren les habituals de les probes d’alt nivell, grans i “anti listillos que se quieren colar”. Feia goix vorejar-les. La sortida es feia des de un “pedazo pontón” i s’havia de sortir de l'aigua per fer la segona volta.

La bici variava una mica respecte la Copa del Mon, nosaltres donàvem 4 voltes a un circuit amb un “repexò” curt però una mica durillo i amb una pujada més o menys suau de dos quilòmetres que tenia una baixada una mica tècnica i perillosa perquè divendres es va passar tot el dia plovent i dissabte al matí estava el circuit força brut.

El corre era donar 4 voltes a un circuit de 2,5Km gairebé tot d’asfalt, menys un tros que es feia sobre fang i grans vasals d’aigua.

L’únic dels tres Jovents que va fer un natació decent va ser el Victor, tot i que tampoc va tenir el seu millor dia. Tant l’Oscar com jo, vam perdre pràcticament totes les opcions a classificar-nos al aigua.

En el segment de bici, tampoc vam tenir massa sort, el Victor va anar força sol durant les 4 voltes i jo vaig perdre un grup al començament de la tercera volta i després vaig anar arreplegant a gent que no em van fer pràcticament cap relleu. Si no hagués perdut el grup, em podria haver quedat a prop de la classificació. D’altra banda, l’Oscar anava fent el seu ritme, però ja sense opcions de classificar-se (de fet, ell només va anar a Madrid per gaudir de la cursa).

Pel que fa la cursa a peu, vaig poder fer un parcial més o menys correcte on vaig remuntar forces places tot i que no prous. Al Victor no li va sortir massa bon parcial i l’Oscar, doncs va anar fent.

Classificació:

25-29 anys

Es classificaven 32:

1 ...0:23:49 1:04:53 0:36:32
32 ... 0:26:37 1:07:18 0:42:22 2:16:17
41 Victgor Peña 0:25:22 1:08:40 0:43:51 2:17:53

30-35 anys

Es classificaven 52:

1 ... 0:24:06 1:04:57 0:34:06 2:03:09
52 ... 0:23:40 1:09:18 0:43:38 2:16:36
66 Jordi Moyano 0:27:45 1:09:48 0:41:31 2:19:04
143 Oscar Layos 0:34:04 1:20:20 0:48:11 2:42:35

A Madrid ens vam trobar uns quant coneguts, com la Francina (jutge), els Cariñenes Dani, Miki i el debutant Xavi Mora i el crac d’en Robert Mayoral, que es va classificar sobradament.

Per guarir les penes, dissabte a al vespre, després de veure el Chiquilicuatre per la tele, vam sortir a conèixer la nit Madrilenya.

3 comentaris:

Miquel ha dit...

Ànims Jordi, aquest entrenament ha de sortir tard o d'hora. Sense dominar molt el tema però em sembla que això dels classificatoris és bastant aleatori ja que en el d'àguilas pel que sé es va classificar tothom que hi va anar ja que hi havia més places que participants.

Jordi "Coro" ha dit...

ÀNIMS JORDI!!el proper segur que us clasifiqueu!!Una abraçada companys!

robert mayoral ha dit...

segur que amb la festa posterior ja ni us enrecordaveu de la CDC!!!