diumenge, 22 de febrer del 2015

Duatlo per equips de El Prat 2015

Diumenge 15 de febrer del 2015, un dia un tant gris i fred però teniem una nova cita amb una prova que fa equip; és especial, ens agrada ser-hi, però aquest any amb el canvi de dissabte tarda a diumenge matí va fer una mica difícil que poguéssim ser-hi tots.

El Jovent 79 només vam poder presentar un equip i va ser a la categoría èlit, sortiem a la 77ena posició de 99 equipos, no esta malament. L'equip va ser integrat per David Jimenez, Victor Peña, Christian Méndez, Carlos López i Toni Amat.

Ens donen la sortida i comencem a córrer, agrupats i a un ritme que tots poguéssim aguantar, 4 voltes per fer 5 km al Parc Nou del Prat del LLobregat, uns patim més que uns altres i arribem a la transició, agafem la bicicleta força agrupats, i arriba el primer problema, en Christian punxa la roda només sortir, ens quedem 4, i hem d'arribar 4, comencem a rodar, agafem ritme, força alt, en David i en Victor van portant el pes de la cursa fent relleus als que en Carlos i Toni anem entrant la meitat de vegades, el cert és que aconseguim un bon ritme, força alt i ben agrupats, 5 voltes al circuit habitual, amb 5 girs de 180º, 5 de 90º i 2 rotondes que vam passar 5 vegades més. Aquí em vaig recuperant, em sento fort rodant.

Arribem a la segona transició, anem bé, molt agrupats, ràpida, ens calcem les sabatilles altre vegada i sortim el més ràpid que vam poder, però... "ahhhh! se me monta el gemelo" criden pel darrera, en Carlos ha tingut una estravada en el canvi, afluixem molt poc, i comença a recuperar en menys de 200 metres, el cert és que comencem a córrer les 2 voltes que quedaven amb un ritme igual o més alt que els primers 5000. Personalment (Toni) he recuperat força, però torno a patir com un animal, però tots anem força justos.

"Vamos que bajamos de la hora!!!!!" va cridant en Carlos, "Vamos", ningún m'empenya... "anem justets" i enfilem la recta de meta com un bon equip.

El résultat oficial final va ser la 27ena posició amb un temps de 59' 9", vam baixar de l'hora!! Però el resultat més important és que vam tornar a ser-hi, que vam patir i gaudir molt i que vam poder fer equip, i com sempre els nostres incondicionals seguidors, aguantant fred, animant i esperant.

"Iaio barbut"