dimarts, 27 de maig del 2014

POLAR Gran Fondo La Mussara 2014

Dissabte 24 de maig va tenir lloc la 1a edició de la cicloturista POLAR La Mussara, que amb sortida i arribada a Reus recorria en dues modalitats, Mig Fons i Gran Fons, les carreteres de la comarca de Tarragona al llarg de 100km i 189km respectivament.

 

El Triatló Jovent79 va ser-hi present a la Mig Fons mitjançant la participació d'en Rafa Bethencourt. Prudent decisió la de l'amic canari en el seu camí ferm cap a l'IM de Frankfurt, ja que l'endemà competia al half de Lleida, en què va fer una meritòria 8a plaça de la general, acompanyat per la 12a posició absoluta d'en Marc Marín.

 

Pel que fa a la Gran Fondo, el Miquel García i l'Albert Cuaresma se la van prendre com una oportunitat per passar un dissabte compartint pedalades i una amistat que ja dura més de 20 anys. Queda llunyana l'època d'entrenaments durs i competicions agòniques en què les marques eren el resultat d'una actitud espartana. Ara toca disfrutar de l'esport que tant ens agrada, ser aliens al fet de quedar el 1r o el 500 i alegrar-nos sincerament dels èxits i de les fites dels nostres amics.

 

El dia va ser l'idoni per una marxa d'aquestes característiques: temperatures baixes per l'època de l'any i fins i tot un lleuger plugim que va acompanyar algun segment de la prova. Un dia de calor hagués fet estralls en molts dels competidors ja que hauria afegit una duresa extra a l'exigent i llarg perfil trencacames de la cursa.

 

D'altra banda, l'organització va ser perfecta, els voluntaris predisposats a ajudar els competidors i els paisatges de la serra del  Montsant, encisadors, passant per algunes localitats històriques del calendari triatlètic català com Cornudella de Montsant.

 

Si l'any vinent hi ha una segona edició i no heu pogut participar a aquesta primera, us encoratgo a què sigueu a la línia de sortida. Jo intentaré ser-hi. És una prova que realment val la pena.

 

Salut i kms!

 

Albert Cuaresma




Este mensaje no contiene virus ni malware porque la protección de avast! Antivirus está activa.