dilluns, 7 d’octubre del 2013

Challenge Barcelona-Maresme

Diumenge 6 d'octubre del 2013. Una data que recordarem durant bastant temps. I es que la jornada vas ser épica pel Triatló Jovent 79.

Jordi, Lluis i Carles. Equip masculí per relleus. Primers. Tremendos els tres en cada disciplina. Realment es un equip amb molta qualitat, i es preveia un molt bon resultat.

La gran sorpresa va venir amb les noies. Eli, Miri i Biola. Primeres en relleus femení. Impresionants les tres en cada disciplina. Eli surfejant sobre l' aigüa, una Miri que semblava que anava a sobre d'un coet. I la Biola, que semblava que anava en moto en comptes de correns. Impressionant carrera la que van fer.

I el Christian i l'Oscar, finishers de la prova, i el Victor fent el sector de bici per relleus en un equip solidari. Una nova jornada que sera recordada. Una altre vegada que es va omplir de Jovents animant els seus companys. Esperem que els companys que competiau us sentisiu ben arropats. Força Jovent, equipo !!!!!!

1 comentari:

Rafa Bethencourt ha dit...

enorme Jovent 79...sin lugar a dudas un broche de oro para cerrar la temporada 2013 como se merece!!! ahora a descansar tod@s que la proxima temporada vendra con nuevas revalidas, nuevos records personales, y nuevos titulos a obtener... y a defender!!! eso si, con la misma ilusión, con aun mas respeto y con muchisima mas admiracion que nunca hacia los que nos rodean!!! enorme Jovent 79!!!