dimarts, 24 de setembre del 2013

SORTIDA DIUMENGE 22 SETEMBRE 2013

El diumenge 22 de setembre vam quedar uns quants "jovents" per sortir en bicicleta per la NII. En principi era per donar cobertura a Oskitar i Miri per la Challenge però a la fi per indisposcíó no van poder venir.
 
Erem al lloc habitual, en Jordi Moyano, Lluis Enric Florensa, en Carles Palobart, Marc Oria, Albert Cuaresma, Ramon Tarragó (el pirata Pons)  i jo mateix.
 
Vam sortir direcció Calella amb un ritme sostingut i alegre. Per diferents compromisos el grup es va anar fent més petit. En Palo que volia anar a nedar i a Mataró va dir adeu, l'Albert venia de la Tondo i pujar Vallter i el cos el va avisar que era millor anar a descansar una mica i a LLavaneras va donar la volta, en LLuiis Enric Florensa més endavant cap a Arenys més o menys decideix donar la volta i esperar que l'atrapem de tornada.
 
Arribem a Calella amb ple de grups que vam anar trobant, la NII estava molt plena, com mai l'havia vist, de grups ciclistes. Donem la volta a la rotonda de la benzinera de Calella i comença la tornada.
 
Si el ritme d'anada ja va estar força bé, la tornada en Marc Oria (amb unes ganes impresionants) comença a tirar com una animal amb una velocitat de més de 40 al pla i sense trobar cap semàfor, ja erem només 4, Oria, Moyano, Tarragó i jo, tots a roda sense parar. Mataró!!! Semàfor vermell, buf bé. Ostres quina calor que fa no ens haviem adonat amb la marxa sense parar que portave'm. Tornem a arrancar, trobem Florensa... deixem Florensa. Ens creuem amb Miguel Muñoz, amb el seu habitual entrenament, s'enganxa, torna a donar la volta a Mataró cap a Calella. Nosaltres seguim el camí cap a Badalona al nostre ritme, bones accelerades sortint dels semàfor i per fi arribem a Badalona.
 
Hem anat i tornat força ràpids, abans de quarts d'onze ja erem a Badalona una altre vegada, ni cocacola, ni parada ni res. Ha estat un bon ritme i contents per haver-nos fos en aquesta deplorable forma que exhibim a aquestes alçades de temporada.
 
Ahhh...arriba en Miguel, ningú podem entendre que fa aquest home!!!
Podeu veure una foto de l'arribada, contents i satisfets per gaudir un dia més d'una temperatura idonea i un matí d'esport!!!
 
SALUT I TRI    TAMAT