diumenge, 18 d’agost del 2013

Embrunman Finishers

Gloriosa jornada per al club en una data que trigarem temps en oblidar. 15 d' agost del 2013. Els 7 participants del Jovent 79 al durissim Embrunman Triatlo, van ser Finishers. 

Aris Miranda, Marc Oria, Carlos Carrillo, Albert Cuaresma, David Jimenez, Toni Amat i Pere Senpau. Cadascu explicara de forma individual com va ser la seva carrera.

Incansables com animaven els Jovents fins alla desplaçats. Desplaçant-se fins a diversos punts i fent un seguiment total de la prova amb els movils treient fum. En aquests viatges et dones compte de la gran familia que formem, i de la bona feina feta en aquest sentit pels germans Benach. I que duri molts anys.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots. Heu fet una feina increïble durant tot l'any i en dono fe per les vegades que n'he pogut ser testimoni.

Com li comentava l'altre dia a en Toni, Louison Bobet, un tri campió del Tour de França dels anys 50, deia que només els grans campions passen en solitari per la Casse Déserte de l'Izoard. Vosaltres no només vau passar en solitari per allí sinó que, a sobre, després vau fer una marató.

Reitero les felicitacions.

Ramon Tarragó

Albert Cuaresma ha dit...

Moltes gràcies, Ramon.