dissabte, 13 de juliol del 2013

SERTri Badalona, 7 de juliol de 2013

En el marc del circuit SERTri organitzat conjuntament per  la Cadena SER i per la Federació Espanyola de Triatló per diferents ciutats de la geografia espanyola, el passat 7 de juliol va tenir lloc a Badalona una tarda plena de proves triatlètiques en diferents formats, orientades a popularitzar aquest esport que cada cop és més majoritari dins el ventall dels esports minoritaris.

 

El Jovent79 va estar-hi present en dos àmbits, el competitiu i l'organitzatiu. En el competitiu el sector femení representat per Consol Calero, Eli Cuello, Mónica Fernández, Judith Lluent i Laia Selva mentre que el sector masculí ho era per Marc Marín, Christian Méndez i Albert Cuaresma. Altres coneguts de l'equip també van competir lluint els colors rosa i blau joventeros.

 

Cal fer una menció especial pels tres nois de l'equip que van fer la prova en banyador i top tal com es competia a temps pretèrits i que en certa manera va constituir un acte reivindicatiu i nostàlgic d'aquella època en que el triatló el practicaven majoritàriament esportistes i no amants del postureo i dels trendings topics.

 

En el pla organitzatiu, el Jovent79 va col·laborar desinteressadament i de manera cabdal per compensar algunes mancances detectades sorprenentment en personal aparentment qualificat dels organitzadors titulars.

 

Tot i així, l'important va ser que malgrat un circuit de natació i de bici de disseny clarament millorable, tots dos circuits condicionats per les exigències del consistori municipal, vam poder disfrutar d'una prova popular que va apropar l'esport que estimem no només al públic en general sinó a les nenes i als nens que han de créixer en els valors que el triatló, amb la necessitat de sacrifici i voluntat que exigeix, ensenyen i fan afrontar la vida de cara i amb la convicció de què qualsevol repte és superable.

 

Keep on training hard, but always enjoying!

 

 

Albert Cuaresma