dilluns, 29 d’abril del 2013

Dissabte de pluja, vent i fred=NATACIÓ AL MAR


Aquest dissabte no ens va venir de gust sortir a fer l'entreno de bici pel temps fastigós que ens va tocar, però uns quans valents/inconscients ens vam tirar al mar a les piscines del Forum.

El grup estava format per les incansables entrenadores del TRAIN2WIN Eli i Judith, el British príncep (Marc Oria), el Pepe, la Mamen de logística i jo (David).

La veritat es que l'aigua està igual de freda que al gener (14º), però ens hem de començar a acostumar per fer l'Extreme Man de Salou amb les sensacions que tindrem allà.

La primera sorpresa va ser trobar a un grupet que estava fent metres abans que nosaltres..........això ens va motivar una mica més, així que embotits en els neoprens i amb cura de no punxar-nos amb les garotes dels graons d'entrada vam gaudir de l'agradable sensació de l'aigua freda per tot el cos. Van ser 30 minutets de sèries, jugar amb el Pepe i la seva pilota (com neda ja el c......) i ajudar als del wake a treure les rampes per la previsió d'onades de més de 2 m pel diumenge.

by David Jimenez.