dilluns, 31 de desembre del 2012

Softshell JOVENT 79

De la ma de TRAIN2WIN arriba el disseny de les xaquetes Softshell que ens proposen per aquests temps. Una molt bona idea com a xaqueta per vestir de carrer, i per anar a les competicions.

Despres d' una gran feina de recerca, i perdre molt temps en aixo, la Eli i la Judith, sempre a disposicio del club, han arribat fins aqui fent una bonissima feina. Per fer reserves de talles elles porten el tema. 

Al facebook del club surten mides de les talles per tenir-ho mes clar. En breu continuarem informant, equipo.

diumenge, 30 de desembre del 2012

Sortida ciclista - comiat 2012

Avui com a últim diumenge de l'any i com és costum des de fa temps hem fet la última sortida ciclista del 2012 per dir-nos els uns als altres què bons que som, fer-nos una mica més de peloteo i al cap i a la fi compartir un esmorzar a Canet per desitjar-nos un  gran 2013. Un any en què tothom sigui respectat per les lesions però sobretot perquè poguem tenir tants o més moments com els que hem compartit junts aquest 2012 que tot just finalitza.La trobada ha estat un gran éxit de convocatòria (18 joventeros), cosa que no ha fet que no trobéssim a faltar companys i amics que no han pogut venir, com és el cas del Pere Senpau, autèntic impulsor del dinamisme d'aquest blog, que ha hagut d'atendre una indisposició familar. A tots ells els hem tingut presents durant el tiberi.

Després de l'esmorzar, finiquitat en alguns casos amb un Pacharan "sense alcohol", tornada cap a Badalona, on ens hem acomiadat per desitjar-nos bona entrada d'any, encara que alguns ens veurem demà a la Cursa dels Nassos, on sí que finiquitarem l'any pel que fa a la practica esportiva. Val a dir que un cop finalitzin les campanades, estem convocats per fer una trobada a la discoteca on treballa un company de l'equip i així demostrar de nou que el Jovent79 també trenca la pana a la sala de ball.I per si no en tenim prou, el dia 1 de gener, sobre les 12.00 inaugurarem l'any amb un banyet a la platja davant les instal·lacions del C.N.Bétulo. 

Qui s'animi, ben rebut serà!Sense més, en nom de tot el Jovent79 us desitgem una bona entrada d'any; que el 2013 estigui ple de reptes esportius assolits però sobretot que disfruteu com ho fem nosaltres de l'esport amb amistat i companyonia.

dissabte, 29 de desembre del 2012

Copa Nadal 2012

Una mica tard, però aquí teniu la breu crònica de la 103 copa Nadal. El matí es va aixecar una mica ennuvolat i fred.........no crec que canviés massa el panorama, ens apuntem per passar-ho bé amb molt de fres inclòs.


Només ens tirarem a l'aigua 4 Jovents, Eli, Judith, Palo i jo (David), però som molts els que voltem per la zona per animar als valents/inconscients nedadors. Quan puges a la pontona comences a pensar que no ha sigut tant bona idea.........però ja que estàs intentes divertir-te saltant al ritme de "no fa fred, no fa fred".

Arriba el pitjor moment del dia: tirar-se a l'aigua, costa una mica decidir-se.........ja!!! AAAAAAHHHHH el contacte de l'aigua és brutal, et deixa sense respiració uns segons. Comencem a fer braçades i peus i agafes una mica de ritme, parada per saludar als suportters i seguim. A falta de 50 m comencen a engarrotar-se els braços i costa arribar al final. Un parell de minuts d'espera per poder sortir per l'escala i ja està fet!!!

Una bona manera de felicitar el Nadal.
Bon any a tots!!!!

--
David