dilluns, 21 d’abril del 2008

IV MARXA CT LA SEGARRA (Cervera 13/04/2008)



El darrer any ens vam ajuntar fins a 8 Jovent's en aquesta marxa, que es va caracteritzar sobretot per la mala climatologia i pels problemes mecànics. Potser per això aquest any ens hem quedat la Txell i jo sols en representació de l'equip.

Aquest any el dia ens va acompanyar, només vam haver de patir una mica de fred a l'hora de la sortida on la temperatura era d'uns 5 graus, però a mida que passaven les hores la temperatura va ser més confortable. L'aire que sempre bufa en aquesta zona no va ser tan fort en general i, fins i tot, ens va ser favorable en alguns moments.


El circuit va ser el mateix del darrer any, 163 kms, molt trencacames i amb 4 ports dos dels quals tenen algunes rampes realment dures. La sortida es va donar 10 minuts tard, la primera pujada l'alt de la Panadella es troba tot just al km 14 i encara rodem agrupats. El grup es manté fins a les primeres rampes de l'alt de les Maioles. A partir d'aquí ens separem i tothom puja com pot, a la part alta trobem un gran parc eòlic i algunes rampes realment dures. El tercer port del dia el del santuari de Pinós per mi és el més dur de tots amb unes rampes properes al 14%. Un cop a dalt aturadeta a l'avituallament per recuperar una mica i preparats per afrontar el darrer port, que és el més llarg sense gaire desnivell però amb una carretera en bastant mal estat. Arribem a dalt, ja estem al km 110 i ja "només" queden 50kms de fals pla amb continus "repetxons" i estones amb vent de cara fort. Per sort es forma un grup força maco i rodem amb ells fins gairebé arribar a Cervera.
El temps final és de 6h23min, arribem satisfets, cansats però bastant sencers. Quedem classificats en les posicions 242 i 244 de 350 ciclistes, destacant el diploma d'or de la Txell.

Aquesta va ser la part positiva del cap de setmana, la negativa va ser la mort, el dilluns,d'una persona molt propera a nosaltres: Josep Anton sempre et recordarem.

dissabte, 12 d’abril del 2008

UN IRONMAN A LA PENÍNSULA


Sembla que l'Ironman del maresme va agafant forma, llegiu la notícia que ha aparegut a l'edició digital de la revista Runner's.

El somni es pot fer realitat!

www.runners.es

dimecres, 2 d’abril del 2008

DUATLÓ BANYOLES (30/03/2008)

Un any més i ja en van uns quants tornem a participar a la única duatló amb unes distàncies respectables i allunyades de les rapidíssimes sprint que plaguen el circuit català. La participació Jovent més aviat minsa amb només tres participants: en Sergi, la Txell i un servidor.



Aquest any en el primer sector a peu s'ha modificat el circuit i ens han fet donar dues voltes al tradicional circuit per l'interior del parc de la Draga, vorejant l'estany i acabant amb aquelles interminables ziga-zagues. La sortida és rapidíssima, sembla que la gent sempre surt a mort sense importar la distància, m'agafa una mica d'imprevist i em quedo una mica enrere. Començo força encarcarat i amb les cames pesades però poc a poc vaig agafant un bon ritme i ja en la segona volta començo a avançar gent. La transcisió lenta com sempre. Amb la bici surto força ràpid i deseguida enganxo un bon grup, el circuit ciclista és un dels que més m'agrada ja que és molt trencacames amb un petit port inclòs i posa a tothom al seu lloc, aquest any amb més motiu degut al fort vent que bufava. Just abans del port enganxo al Sergi que m'havia tret gairebé dos minuts en la cursa a peu, tan negatiu com sempre em comenta que va fatal. Finalment arribo a boxes i surto a correr, per sorpresa meva vaig força còmode ja que m'havia exprimit bastant en el segment ciclista. El temps final és de 2h05min ocupant la posició 70 de la general. En Sergi arriba dos minuts més tard en 85A posició.


La Txell que arrossegava un refredat durant tota la setmana fa una bona cursa i acaba en 5a posició. Per primera vegada ha pogut rodar en grup en el segment ciclista ja que es va formar un grupet de 4 duatletes, una sensació extranya per ella acostumada sempre a rodar sola. El temps final va ser de 2h22min



Resumint una bona matinal duatlètica la viscuda aquest cap de setmana a Banyoles i un bon entrenament davant dels futurs reptes que ens esperen.