dissabte, 24 de maig del 2008

MÉS FINISHERS...


Desde les Illes Afortunades ens arriben dos Finishers Jovent que sumats als quatre de la setmana passada ja són sis!. Es tracta del "presi" Joan Benach amb un temps de 13h33min13seg i de l'Arsenio que després de 14h13min45seg trenca el malefici que el va perseguir tot el 2007.

FELICITATS A TOTS DOS!!!!!

8 comentaris:

salvatore commesso ha dit...

felicitats campions!... sobretot a l´arsenio per haver tingut lluitat contra tants elements durant el darrer any. la recompensa ja la tens. ara piano piano afrontant nous reptes... espero veuren´s sobre la bici algun diumenge de juny o juliol (...aquest any no crec que faci calor asfixiant). fins aviat!

ps. capità... a tú et va el biodiesel. no falles, noi.

Txell ha dit...

I tu, Salvatore, tant que t'agrada aquesta "èpica" dels ironmans, com tu dius, no t'animes a fer-ne un? Amb les "matxacades" que has fet dalt de la bici, un ironman per tu està "xupat" :)

salvatore commesso ha dit...

... em falla el cap, txell, em falla el cap. ;)

ps. ... i la pata de palo (genoll esquerra osteocondritis 1998/99)

Anònim ha dit...

moltes felicitats als dos Jovents, els quals vaig poder seguir per internet els seus parcials, i alegrar-me molt pels dos dos, però especialment per l'Arsenio, s'ho mereixia.........!!!!

una abraçada a tots dos !!!!

robert mayoral ha dit...

ben fet, així m'agrada, enhorabona cracks!

Jordi Moyano ha dit...

M’alegro molt que hagueu acabat i que hagueu deixant més o menys enrere els problemes físics que la temporada passada us van deixar pràcticament en blanc.

Txell ha dit...

Sí, jo també us felicito de tot cor, al "presi", que me l'imagino patint com un "cabrón" a la marató, amb els problemes de genoll que arrossega. Però sobretot a l'Arsenio, que amb tots els problemes estomacals que té sempre a les maratons dels Ironmans, aquest any s'ha d'afegir els problemes de lesions que ha tingut, i tot i així continua donant el "callo" als Ironmans.

Arsenio ha dit...

gràcies a tots per les felicitacions, en honor a la veritat el senyor president del club ès potser qui mereix més reconeixements ja que està arrossegant problemes físics des de fa més d'un any, quan es va fotre el menisc el dia de St Esteve de l'any 2006, així que felicitats a en Joan.. no saps lo content que em vaig posar quan em vas passar a la mitja marató... tu potser no sabies que em treuries els 15 minuts que et portava però jo si que ho sabia. enhorabona pel segon finisher... i ara Zürich en espera..