divendres, 1 de febrer del 2008

Últimes competicions... Se'ns acumula la feina

28a CURSA 10KM BARRI SANT ANTONI

Rècord absolut de participació diumenge passat al matí a Sant Antoni, fins a 2500 atletes ens vam trobar a la línia de sortida d'una cursa que millora any rere any. El creixement de l'atletisme popular aquesta temporada està essent espectacular ja que apart d'aquesta cursa 2000 corredors més van participar a la mitja marató de Sitges i 1000 més a la Mar i Murtra de Blanes. A més fa una setmana que les inscripcions per la mitja marató de Granollers estan tancades, una bogeria!

La meva intenció era millorar el sub37 aconseguit dies enrere a la Sant Silvestre però els problemes estomacals que a principi de setmana em van fer estar uns dies aturat em van passar factura i a partir del km4 ja vaig notar que no podria mantenir el ritme i finalment vaig arribar amb un temps de 37min24seg. Per la seva banda la Txell tampoc compleix amb les seves expectatives i arriba amb un temps de 42min30seg, una de les pitjors marques des de fa temps i totalment injustes per l'entrenament que porta. Espero que ben aviat recuperi les bones sensacions i torni al nivell que es mereix. També destacar la presència de "l'estrellita" Victor amb un temps de 39min20seg.

ENTREGA TROFEUS LLIGA INTERNET 2007

Com cada any la prèvia a la mitja marató de Terrassa és l'entrega dels premis de la lliga d'internautes. Aquesta lliga aplega més de 2000 participants és gratuïta i l'únic requisit és ser propietari d'un xip groc.
L'acte va tenir lloc a l'hotel Don Cándido de Terrassa. Prèviament va tenir lloc una xerrada col·loqui sobre l'esport popular on el ponent més destacat va ser l'ex-atleta Javier Moracho.

Entre els premiats destacar la tercera posició absoluta masculí de l company Maimakansu Alfred "Txiqui" Redrado, la segona posició de la categoria F35 de la Meritxell i la tercera posició d'en Vicenç Soler dels atletes amb més curses.

MITJA MARATÓ DE TERRASSA

Dia esplèndid el passat 20 de Gener a Terrassa on es van ajuntar uns 2500 participants. Aquesta mitja és de les dures ja que el circuit és un continu trencacames amb contínues pujades i baixades que fan impossible mantenir un ritme constant.

Surto força ràpid però conscient de tot el que tenia per davant. Els primers kms els faig acompanyat del meu germà fins que arribem a la 1a pujada llarga de la cursa, uns 3 kms per remuntar l'avinguda paral·lela a la riera, allà el deixo enrere. Em trobo força bé i mantinc un bon ritme fins que arribo al km18 a l'alçada de la darrera pujada forta on pateixo de veritat fins arribar a meta amb un temps d'1h23min. El meu germà arriba 2minuts més tard i la Txell, per fi amb bones sensacions, fa un registre d'1h30min pelats ocupant la 9a posició.

A l'arribada al parc de Vallparadís, que s'està quedant petit per la gran participació, vam poder disfrutar d'una excel·lent botifarrada per recuperar forces.