diumenge, 16 de setembre del 2007

10KM MATADEPERA – 10KM RONDA 43 MATARÓ – MARXA CT. PINEDA 95 KM

Aquest pont de la diada l'hem aprofitat per tornar a les competicions atlètiques, dues curses de 10km per anar agafant ritme.

El dissabte dia 8 per la tarda vam anar a Matadepera per participar a la cursa que fan per la seva festa major. És una cursa gratuïta i molt ben organitzada que val la pena aprofitar. És un circuit de 5km al qual se li han de donar dues voltes ple de pujades i baixades que es fa força dur. Amb cert retard es dóna la sortida, intento anar ràpid però conservant una mica per la segona volta. Tot i la calor em noto força bé i agafo un bon ritme, la primera volta la faig amb 19min 11s, a la segona perdo una mica però acabo amb un temps bastant bo de 38min 55seg ocupant la 25 posició. La Txell, que va acompanyada del meu germà, també li va sortir una bona cursa i va acabar ocupant la 4a posició i una copa més a la prestatgeria.

Foto dels correcats abans de la sortida.

Podi femení.

El dia 11 de setembre vam participar a la cursa que interesport organitza a Mataró. Es tracta d'una cursa de gran record per nosaltres ja que l'11 de setembre de l'any 2000 vam debutar en una competició precisament aquí. Des de llavors no hem fallat en cap edició. A més sempre hi ha una important participació Maimakansu i es veu en quin estat de forma està cadascú després de les vacances. Això li dóna una motivació extra. Surto força ràpid tot i començar en pujada, em trobo bé i agafo un bon ritme el qual puc aguantar fins al final. Acabo amb 36min59seg molt aprop de la meva millor marca en 10km i record en aquestes alçades de la temporada ocupant la posició 32 i la 7a dins el rànking maima. La Txell fa una cursa molt bona i acaba amb una excel·lent 2a posició mantenint un frec a frec amb la 3a i la 4a. Segon podi en 4 dies!!!

Foto dels maimakansu prèvia a la cursa.

Per completar la setmana aquest diumenge hem participat a la marxa ciclista de Pineda de mar de 95km. De nou coincidim amb els infatigables Blanca i Jordi que ahir van participar a l'aquatló Ironterra de Sant Adrià. Degut a que és una mica curta hem decidit d'anar i tornar a Pineda en bici. La marxa té un sector cronometrat en el qual amb molt d'esforç he ocupat la 7a posició, per poc no trec copa ja que en donaven als 5 primers. La Txell i la Blanca si que han pujat al podi quedant 2a i 4a respectivament.