dimecres, 18 de desembre del 2013

Bon Nadal a tots


Desde el Triatló Jovent 79 us dessitjem a tots un molt molt molt Bon Nadal i unes molt molt molt Bones Festes. Que els vostres objectius esportius es compleixin aquest proper 2014.

Joan Benach, el presi.

dimarts, 17 de desembre del 2013

24h d' atletisme de Can Dragó


Una nova demostració del que es un equip han estat aquestes 24h d' atletisme de Can Dragó. El Rafa va proposar que anesim a aquesta prova com a equip, sense cap intenció competidora. Una prova de resistencia de 24h correns, en que nosaltres anavam amb 24 participants, fent un relleu cada hora. La idea rapidament va cuallar i el dia de la Jean Bouin es va acabar d' omplir la llista dels 24 participants, comptant per descomptat, i volent fer particep, a les persones que sempre venen a animar-nos a tot arreu, la nostra millor afició, les ostres dones.

I així va ser, que van correr fins i tot dones que mai havian corregut. Per una vegada podem fer particep del nostre club, a un equip, a la nostra seccio animadora. La prova sencera va ser molt emocionant. Hi havia participants que venien d' arreu del mon. Nosaltres seguiam molt d' aprop a en Walo, bon amic del Rafa, que venía de la seva terra, Les Canaries. Es admirable aquesta gent que van correr 24h. 

I es admirable la resposta dels Jovents. Molta gent es va quedar sense poder correr. Havia gent animant a totes hores. L' any que ve segurament tornarem. Ha estat una gran experiencia a nivell d' equip. 

divendres, 13 de desembre del 2013

Sortida per carretera

Amb una mica de retras escric aquesta cronica, però mes val tard que mai. Divendres 6 de decembre, divendres passat. Sortida per carretera. Lloc de trovada, el de sempre. Hora, la de sempre.

Aquest cop anem a Calella. El grup sempre va lleugeret. Hi ha ganes de bici. A la tornada, el Marin, el Rafa i el Toni tornen pel Pollastre, i els demes tornem per on hem vingut, per la nacional de la costa.

Els dies comencen molt frescos pero si surt el sol s' agraeix a base de be. Mica en mica a les sortides hi ha cada cop mes gent. I menció especial en aquest dia pel Toni, que era el seu aniversari.