diumenge, 30 de juny del 2013

Volta a Hostalrich amb transició. Camí Embrun

Avui 30 de Juny del 2013, hem sortit (els que hem pogut) a fer una sortida en bici i amb l'objectiu de fer una transició curta avia'm com ens sentiem.

Sortim de Badalona per la NII direcció Girona, anem passant la costa a un ritme d'escalfament, sortint de Mataró ja comencem a passar més lleugers i sortint de Calella en Marc Marin ens ha posat en fila. 

Passem Tordera, anem cap a Hostalrich i a la sortida de Sant Celoni parem a la benzinera de sempre, cocacola, aigua i som-hi. 

Tornada ràpida per la Roca i cap a la Vallensana, es fa dura però contents. Transició a casa i sortim cap al passeig, fent slalom arribem a l'estació de Montgat i tornem, un ritme "altet" però bé. 

Un dia més per sumar i tenint en compte que ahir vam fer 70 kms amb portets, cref que hem fet un bon entrenament de cap de setmana.

Com ens diuen, ara cal sumar amb compte i mica en mica arribar amb el millor punt possible.


Total 125 kms en bici i 6 corrent.

diumenge, 23 de juny del 2013

Quebrantahuesos

Gran prova la Quebrantahuesos, i evidentment no podiam faltar. Es una prova que te un encant especial. Ports mitics, com son Monport, el temible Marie Blanc, el Portalet i el de Jaca. Un entorn precios que fa que la prova sigui molt maca. 

Tots els que hi vam anar vam acabar. Uns amb  millors resultats que altres, pero tots contents i fent una lectura molt positiva de la marxa. Proves com aquestes serveixen per medir el teu estat, tant fisic com animic. Apart de que va ser un cap de setmana molt divertit amb moltes anecdotes, que millor guardarem per parlarles en privat.

El cami cap a Embrun mica en mica ja esta practicament recorregut. La feina feta ha estat molt bona. Es nota la ma de Train2win, que ens ha portat d' una forma impecable fins aqui. Queda poc per recollir.

diumenge, 16 de juny del 2013

Ruta pirenaica de les Tres Nacions

Avui em anat una delegacio del club a fer la cicloturista Tres Nacions. Era important anar-hi perque la pujada al Coll d'Envalira es el mes semblant al Col d' Izoard. Alguns han fet nit alla i uns altres han hagut de matinar a base de be per desplaçarse a Puigcerda.

La carrera ha començat amb un ritme molt alt. Fins passat la Seu d' Urgell em volat. Despres em començat a pujar fins Pas de la Casa, poc mes de 30km. Baixada per la banda francesa i pujada pel Col de Puymorens. I cap a Puigcerda de nou.

Ha fet molta calor. Ja desde bon començament es notava que el dia seria caluros. Adalt al Pas de la Casa hi havia bons gruixos de neu, pero feia calor igualment. Poc durara aquesta neu. L' entorn es precios. El Pirineu es el que te. 

La setmana que ve anirem a la Quebrantahuesos. Una prova realment dura que posara a prova les nostres capacitats. Evidentment us explicarem que tal a anat. Bona setmana d' entrenos.

diumenge, 9 de juny del 2013

Mega Sortida

Tremenda i bonisima la sortida d' avui. Una volta de les que fan aficio. I epica perque ens ha caigut un bon xafec. Volta per Caldes, Sant Feliu de Codines, Collsuspina, Seva, Collformic, Sant Celoni, La Roca i cap a casa.

150 km en els que hi ha hagut de tot. Problemes mecanics que han fet que el Chritian tornes en tren. La tempesta a Collformic que ens ha remullat a base de be. Paradeta a Seva perque el Pere volia fer-se una foto allà. Al final tothom estava molt satifet amb la sortida. 

La setmana que ve tenim la Tres Nacions. Anirem una bona expedicio cap alla. Ja explicarem que tal ens va.

Sortida del segon grup

En la sordida de blandengues, el Coco, el Pepe i un servidor, Moyano, hem anat juntets fins a Mataro i hem fet el pollastre al revés, cada un al seu ritme. Hem tornat a baixar fins a Mataro i hem tornat a saco amb vent en contra fins a Badalona. Un entreno de qualitat.