dilluns, 2 d’agost del 2010

Classificatori de Valladolid (Caminito a Pulpi)

Sí, sí, sí, nos vamos a Pulpi, jajajaja!!!!


El Víctor i jo ens hem classificat aquest cap de setmana pel campionat d'Espanya per Grups d'Edat (30-34 i 35-39).


Divendres al matí vam marxar amb cotxer cap a Valladolid. Arribem per la tarda poc després d'haver dinat. Tenim l'hotel a una mica més de 15 minuts caminant de la sortida. Decidim fer una caminadeta cap a boxes per identificar una mica per on havíem de nedar i quina és la nostra sorpresa quan veiem que el tram de natació es fa en una mena de platja que tenen muntada a vores del Pisuerga. Tornem corrents a l'hotel i agafen banyador, ulleres i tovallola per analitzar el circuit de natació. Com tots els rius, hi han corrent i és important saber cap on van, així que ens tirem a l'aigua i mentres fem un petit entreno valorem la millor forma d'afrontar la natació del diumenge i el millor lloc per sortir del riu sense fer-se mal amb cap pedra. Un cop inspeccionat amb detall el sector de l'aigua, ens estem una estoneta a la "platja" prenen el solete i veiem com comencen a arribar altres tris a fer el mateix que nosaltres.


A l'endemà un rodatge amb bici pel matí i anar a veure el triatló per relleus per la tarda. Espectacular, només falten els gallecs (Noya, Raña) i els catalans (Llovet, Godoy, Parreño), els demés estan pràcticament tots, buf quin nivell i quin espectacle. Pel que fa a les noies pràcticament el mateix, també estan la majoria de cracs a nivell estatal i això promet un carreron de l'etit per diumenge (i així va ser).


Bueno, pel que fa al nostre objectiu, al final vam anar sobrats però jo no ho tenia del tot clar. Tots anem a pel mateix i la gent que va se suposa que no és coixa. Per varia, al briffing la majoria semblen més bons que jo o com a mínim això sembla per les pintes que feien i ho estirats que anaven alguns (més que els pros), però com ja he dit en altres cròniques, aquest any tinc bones sensacions i estava molt segur de les meves possibilitats i no em vaig deixar intimidar. Al final com dic, ens vam classificar sobrats. El Víctor el cinquè de la seva sèrie (classificaven 50) i jo el 12 (classificaven 37).



Tot i així, el matí no va començar gens bé, el meu pitjor malson des de que faig triatlons es va complir. Després d'haver esmorzat i tenir tot enllestit, agafem la bossa amb el material per la cursa i la bici per anar cap a boxes. Cagon tot, cagon tot i cagon tot tres vegades més!!! tinc una roda punxada sense ni una gota d'aire!!! Aquest és un mal son que em ronda sempre abans d'una cursa i que m'ho va fer passar una mica malament la nit abans del IM de Calella però que mai fins ara s'havi fet realitat.


Apa canvia la càmara "corre que te cagas", les pulsacions em van pujar a mil, menys mal que vaig tenir l'ajuda del Víctor i que anàvem bé de temps però amb les preses em vaig oblidar de mirar si hi havia alguna punxa a la coberta amb la qual cosa, corria el ris de punxar la càmara que acabada de posar. El camí cap boxes el vaig fer amb el culet apratat, tenia la sensació que la roda m'anava perdent aire. Menys mal que només va ser la sensació i tot va anar correcte.


Pel que fa la cursa, el grup d'edad del Vítor i el meu van sortir junts. Ell va sortir el tercer de l'aigua jo el vintè. Crec que va ser la millor natació de la meva vida, he estat dos setmanes fent forces metros de natació i m'ho vaig notar molt.


A la bici, ell es va deixar agafar per un gruper de un 13 que li anava el darrera i jo em vaig haver de conformar a anar amb dos més i va ser impossible contactar amb el grup del davant (el del Víctor).


Al tram de corre a tots dos ens va sortir una gran cursa, ho vam donar tot per mirar de fer-ho ho millor possible. Ell es va quedar a 18 segons del pòdium i jo amb unes bones sensacions que em van fer gaudir moltíssim.


Proper destí, Pulpi!!!! 28 d'Agost.